Bestellingen voor 14:00 geplaatst worden dezelfde dag verzonden | Wereldwijde verzending

Shop-in-shop

Moeiteloos en zonder risico een geweldige collectie in jouw winkel?

Dat klinkt te mooi om waar te zijn, toch?  PiNNED by K ontwikkelde echter een concept waarbij winkeliers geen omkijken meer hebben naar hun bijverkopen: Concept 2.0. Dit concept betekent altijd een actuele presentatie met mode-items in jouw winkel, nooit nee-verkopen én gratis omruilen van items welke niet verkocht worden.

Concept 2.0

Bij ons nieuwe 2.0 concept zijn wij in de schoenen van de detaillist gaan staan, aldus Kris, het brein achter PiNNED by K. Wij plaatsen een presentatiemeubel in jouw winkel met een passend assortiment van onze verschillende items. Het meubel blijft ons eigendom en kost jou als retailer niets. Voor de artikelen investeer je als retailer eenmalig, de rest wordt voor jou geregeld door team PiNNED. Zo actualiseren wij maandelijks het assortiment op het meubel bij jou in de winkel met nieuwe items, vullen wij artikelen aan en ruilen wij gratis de items om welke minder goed verkopen. Wij houden daarnaast bij welke items verkocht zijn en daarover ontvang je een factuur, welke automatisch wordt geïncasseerd middels SEPA-machtiging. Hierdoor heb jij als retailer geen omkijken meer naar de administratie die normaalgesproken bij een collectie komt kijken.

”Het verkopen begint met een sterk vormgegeven presentatiemeubel”

Het presentatiemeubel is ons nieuwe favoriete concept. Met het meubel kan jij jouw klanten een uitgebreide collectie bieden. Daarnaast is het een échte eye-catcher in jouw winkel. Items die bij het meubel geleverd worden zijn bijvoorbeeld sokken, kraagjes, candy badges, veters en een selectie limited edition items. In totaal wordt het meubel geleverd met circa 165 producten.

| Altijd een goede presentatie
| Geen risico voor jou als retailer
| Altijd voldoende voorraad
| Altijd de nieuwste PiNNED by K collectie in jouw winkel
| Geen omkijken naar bijkomende administratie
| 165 items op één meubel
|Mocht een item niet verkopen, vervangen we deze met liefde voor een ander item

Meer info? Neem contact met ons op:

T 085 018 76 64
E info@pinnedbyk.com / sales@pinnedbyk.com

201906-Display-V2-02
Bijwerken van …
  • Geen producten in je winkelmand.