Bestellingen voor 14:00 geplaatst worden dezelfde dag verzonden | Wereldwijde verzending
OUR STORY
SO FAR
arrow
MEET THE FOUNDERS

We horen je denken; welke awesome mensen zitten er achter een awesome merk als PiNNED by K? Well, meet Kris en Vincent! Een power koppel met een enorme passie voor fashion en ondernemen. Kris droomde er als klein meisje al van om een eigen kledingmerk te hebben en al haar unieke ontwerpen te delen met de wereld. Ze is uiteindelijk afgestudeerd als Image & Fashion Stylist en kwam zo stap voor stap dichterbij het realiseren van haar droom. Vincent is bedrijfsmakelaar van beroep en weet als geen ander van aanpakken. Het stel bleek samen de perfecte match te zijn om vanuit hun gezamenlijke passies een eigen label te starten: PiNNED by K!

Op dit moment bestaat team PiNNED by K uit vier super enthousiaste teamleden die samen de wereld elke dag weer een stukje mooier maken met de coolste ideeën en ontwerpen. Hun ultieme doel? De hele wereld veroveren!

Did you ever look so awesome to the point you didn’t want to go home because not enough people had seen you yet?

 

Dat is het gevoel dat Kris en Vincent je willen geven wanneer je PiNNED by K’s unieke ontwerpen draagt. Het verhaal achter PiNNED by K is stiekem een cheezy love story. Het begon allemaal toen Kris en Vincent naar Parijs gingen en Kris mega geïnspireerd raakte door alle fashion om haar heen. Ze ervaarde de magie van mensen die moeiteloos een eigen stijl creëerden en de perfecte accessoires bij hun outfits droegen. Van handgemaakte leren items tot de mooiste sjaals en accessoires met zowel klassieke als funky prints, Parijs had het allemaal. Back home was het weer eens tijd voor een shopsessie, maar vond Kris dat haar nieuwe sneakers eigenlijk maar saai waren. Ze dacht terug aan een schoen met een kleine fringe erop die ze had gespot in Parijs en liet Vincent een stuk leer en gereedschap bestellen. Het stel begon met ontwerpen en uiteindelijk ontwierpen ze samen een perfect paar fringes, te dragen op elke soort sneaker en schoen. Dit was dan ook hét moment: PiNNED by K is op die onvergetelijke dag in 2015 officieel geboren!

Inmiddels ontwerpt PiNNED b y K de prettiest classy maar ook funky accessoires zoals sjaals, handtassen, pompoms, candy badges en perfect handgemaakte sneakers om elke outfit af te maken en de magie van Parijs te herleven. Oh, en be prepared want team PiNNED by K heeft nog zó veel meer super-awesome plannen voor de toekomst!

PiNNED by K terug in Schijndel

 

PiNNED by K is terug van weggeweest! Het bedrijf is op 5 mei 2015 opgericht in Schijndel door Kris en Vincent en staat bekend als hét Nederlandse merk voor de meest toffe accessoires. De afgelopen jaren is PiNNED by K zo hard gegroeid dat hun items inmiddels in meerdere landen binnen Europa verkrijgbaar zijn en de collectie naast accessoires uitgebreid is met een kledinglijn.

Door de snelle groei vanaf de start verkasten Kris en Vincent al snel met hun bedrijf naar een ruim bedrijfspand in Kaatsheuvel. Sinds januari 2020 is PiNNED by K echter weer terug verhuisd naar Schijndel in een nog groter kantoor. In hun nieuwe bedrijfspand aan de Van Leeuwenhoekweg beschikken zij niet alleen over een kantoorruimte voor het hele team maar ook over een eigen atelier voor de productie van hun items én over een eigen fotostudio om al deze items te fotograferen voor op de website. Benieuwd geworden? Je bent van harte welkom voor een kop koffie en natuurlijk een uitgebreide rondleiding!

12 team members

Team PiNNED by K bestaat uit 12 super gepassioneerde team members die elke dag samenwerken om de wereld te veroveren!

30K Followers

PiNNED by K heeft meer dan 30.000 volgers op Instagram

13K Followers

PiNNED by K heeft meer dan 13 duizend volgers op Facebook

2.000 boutiques

De collectie van PiNNED by K is verkrijgbaar in meer dan 2.000 boutiques over de hele wereld!

Bijwerken van …
  • Geen producten in je winkelmand.